OM OSS123

KOK er kortreist lykke. Opplevelsen kombinerer dampende badstue og friske bad som gir en flom av lykkehormoner, økt blodsirkulasjon og en rekke andre dokumenterte helsebringende effekter. Her oppstår dyp tilstedeværelse og påfyll av både glede og energi. Dette er en plass gjester møtes til et fellesskap rundt det sosiale og sanselige. Til barnlig skrekkblandet fryd, gode samtaler, frydefull mestringsfølelse, begeistring over naturen og en generell glede over det å være menneske.

KOK ble startet av Kristin og Paal i 2017. For fire år siden var Kristin på en teambuilding-tur i Stockholms skjærgård og oppdaget konseptet flytende sauna. Hun ble hekta på kombinasjonen av varm, avslappende badstu og forfriskende dypp i havet, og bestemte seg for at vi trengte dette i Oslo. Senere møtte hun Paal, sauna-entusiast og erfaren entreprenør. Sammen startet de KOK.

​I dag består KOK av 7 badstubåter i Norge, og vokser stadig.

Velkommen til oss!