KOK Magazine

Velkommen til KOK Magazine

Visjonen bak KOK Magazine er en fortsettelse av visjonen bak KOK selv. Tanken er å skape noe som kan styrke de gode verdiene vi trenger mer av i vår lille verden: livsglede, fellesskap, tilstedeværelse, bærekraft, barnslighet, og nærhet til naturen og vannet.

Badstulegenden Mikkel Aaland korrigerte meg en gang jeg sa vi må bruke naturen mer. Han sa: nei, vi må ikke bruke naturen, vi må være i den; og vi er den.

Og det er dette magasinet kommer til å handle om: gode stunder utendørs, gjerne midt i byen, havet og vannveiene som leder dit: Dyre- og fugleliv, vær og vind og vakre meteorologiske fenomener. Dette er temaer vi hører gir verdi for dere som følger KOK, og det er det vi skal forsøke å formidle verdifullt innhold om videre.

Fra dere hører vi også begeistringen rundt temaene livskvalitet, avkobling, fellesskap, mestring og mental helse. Kanskje ikke helt tilfeldig ettersom det er hva KOK skal bringe, men vi håper dere vil høre mer om dette og at KOK Magazine med tiden vil få sitt eget liv.

Vi har mye på hjertet, men vi ønsker også å høre hva du har å si. Send inn bidrag til magazinet, blir det publisert mottar du gavekort på KOK.

Varm hilsen fra
Kristin Lorange