FAQ – Ofte stilte spørsmål

Vi har utvalgte tidspunkt for KOKORAMA hvor du kan booke enkeltplasser i badstuen for 200kr per person. 14 personer er maks kapasitet, så vi anbefaler at du booker på forhånd for å være sikret plass. Møter du opp på kaia og det er ledig plass, kan du betale med Vipps og sette deg inn i varmen.

Du kan gjøre endringer på din reservasjon så lenge det er mer enn 48 timer før den opprinnelige tiden. Du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid. Dette kan du gjøre ved å logge inn via denne linken.

Vi tar dessverre ikke avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid. Dette kan du gjøre ved å logge inn via denne linken.

Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19. Det er samme prinsipp som hvis du kjøper en kinobillett eller en flybillett.

Båten er bygget for 14 personer og selv med det er det ganske intimt. På sommerhalvåret kan vi tillate maks 16 personer, som gir en ekstra kostnad på 200 kr per hode. Ta kontakt med oss om du ønsker å gjøre denne oppgraderingen.

Vi har omkledningsrom på båtene, men de er ikke veldig romslige. Der er det snakk om kjapp skift – lite stell dessverre. Vi opplever at gjestene våre ikke føler at de trenger en dusj etter besøk hos oss. Det er jo noe sommerlig og digg med saltvann i håret. En svetter mye i badstuen, men på et punkt vil det ikke være den sure svettelukten, men heller ren væske man svetter ut (derav viktig å drikke mye vann).

Vil legge til en bemerkning om at tiden dere booker (eksempelvis 18:00 til 20:00) er tiden dere har til rådighet ombord i båten. Det vil si at skifting også skal foregå i dette tidsrommet. Som oftest er det bookinger både rett før og rett etter.

Vi har en veldig liten administrasjon og har dessverre ikke kapasitet til å føre venteliste. Løsningen er å ta en kikk innom nettsiden en gang i blant for å se om det har åpnet seg noen ledige tidspunkt.

Båtene våre har begrenset med lagringsplass og vi har såvidt plass til våre egne ting i tillegg til det gjestene våre har med seg når de kommer. Vi har dermed ikke mulighet til å lagre noe i forkant av bookingen.

Alkoholbegrensningen handler først og fremst om sikkerhet. Når du svetter såpass mye som en gjør i en badstue, vil alkoholen påvirke deg fortere. Kombinasjonen berusede mennesker og hav er en sikkerhetsfaktor vi tar alvorlig, og våre badstumestere har derfor all rett til å vise gjester bort fra båten om de mener det er fare for deres sikkerhet. Med det i bakhodet, er det selvfølgelig helt ok å ha med mer enn man kommer til å konsumere. Sprit er ikke tillatt.

Barn under 18 år må besøke KOK i følge med foresatte.

Vi kan ikke ta imot gjester om det er over 10 s/m med vind. I disse tilfellene kan gjester endre sin reservasjon til en annen dag. Vi gir dessverre ikke pengene tilbake i slike tilfeller.

Vi har undersøkt dette med graviditet og badstue en del, og vår konklusjon er at det handler om å kjenne på kroppen selv og ikke presse seg for langt. Ta korte runder i badstuen og slapp av i omkledningsrommet når det blir for varmt. Er du usikker, ta en telefon til fastlegen før besøket hos oss!

Har du andre spørsmål?

Kontakt oss!

Vil du snakke med oss?

Ta kontakt på hei@koknorge.no