Ofte stilte spørsmål


Alle våre badstumestere er kurset i livredning i vann og tar oppfriskningskurs en gang i året. Vi er tilstede hele veien for å passe på at gjestene er trygge, har det de behøver og kan stille spørsmål om det er noe de lurer på.
Det er tillatt å ta med enkel snacks og all type drikke med unntak av drikke som setter farge i lyst treverk som for eksempelvis rødvin og juice laget av bær. Dette kan nytes i forrommet eller ute på dekk. Sikkerhet er i høysetet så det er viktig at folk begrenser inntak av alkohol. Badevakter vil kunne bortvise berusede mennesker av sikkerhetshensyn.
Badetøy, 1 håndkle du kan sitte på i badstuen, 1 håndkle du kan tørke deg med etterpå og masse vann (gjerne mer enn du tror du trenger)! På vinteren kan vi anbefale å ta med en lue til hjemturen også.
Om du ønsker å endre en reservasjon vil vi hjelpe meg med dette så lenge det er mer enn 48 timer før den opprinnelige tiden. Du kan også overføre bookingen til et annet navn. Vi tar dessverre ikke avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid.
Ja, med unntak av drop-in dager må hele badstuen bookes i sin helhet.
Vi har ikke dusj eller toalett hos oss, men våre gjester kan bruke fasilitetene rett ved båten.