Privat badstue Oslo - 10 gode tips!

Med en booking på privat badstue Oslo kan du legge hverdagens mas igjen på brygga og la deg flyte med i en varm og avslappende boble med gode venner eller kollegaer. Her er noen tips til hvordan du kan bruke privat badstue på KOK.

Gleden med privat badstue

For oss i KOK står ro i sjelen, avslapning i kroppen og mer tid sammen med dem vi er glad i høyt oppe på ønskelisten.
Det er lettere sagt enn gjort. En fanges lett i den virvelvinden hverdagen kan være, med fulle kalendre, forpliktelser til høyre og venstre, og alt det andre som vi har lyst til dytte inn i dette livet! Som dype samtaler, treningsøkter, meditasjon,
lange skravlekvelder, kulturpåfyll, skjermfri, de mange festlige anledningene som byr seg gjennom året, og mer til.
Kjenner du deg igjen?

For å kunne få til det vi vil, må vi ta i bruk noen lifehacks. Og vårt aller beste hack for å faktisk få til flere av tingene over er å invitere vennesker vi er glad i til å samles i en av våre badstuer.

privat badstue oslo

De løse avtalene om å “ta en kaffe en dag” eller det å skulle finne på noe “nytt og spontant” blir landet med en badstuavtale. Gleder er gode alene, men også til for å deles, og en privat badstue er for eksempel et ypperlig sted å treffe venninner du ikke har sett på lenge.

Å ta badstue er noe annet enn å gå ut å spise, gå på kino, skitur eller vernissage, men det er også mindre styr rundt smak, behag og sprikende ønsker rundt hvor og når. Badstuen er der den er, den er tilgjengelig uansett vær, den kan bookes lang tid i forveien og gjøre det lett å planlegge hygge sammen med flere.

Hvordan bruke privat badstue Oslo

I begynnelsen hadde KOK kun private badstuer i Oslo, og det er fortsatt vår mest verdsatte tjeneste. PRIVATKOK som vi kaller det, innebærer et hav av muligheter bakt inn i to varme timer. Flere bedrifter har avtale om faste badstuer i måneden, mange vennegjenger kommer noen ganger i måneden, og vi ser også at familier med barn velger privat badstue som aktivitet. Men det stopper ikke der!

Her er ti ting vi har sett PRIVATKOK bli brukt til i løpet av de siste fem årene.

 1. Badebursdag – Vi stiller med et hyggelig lite lokale og musikkanlegg.
 2. Badeklubb – En fast gjeng til en fast tid, ingen organisering utenom å booke og møte opp.
 3. Morgenbad – Få den beste starten på dagen med gode venner eller kolleger.
 4. Restitusjon – Etter trening, hektiske jobbperioder eller sosiale overdoser. Badstue er bra for kropp og sjel, her kan du lese om noen av fordelene.
 5. Meditasjon – I varmen kommer du lettere ned fra hodet og inn i kroppen. Noen av våre gjester har guidede meditasjoner de spiller av på anlegget.
 6. Miniferie – En trenger ikke reise langt for å få feriefølelsen, og to timer i badstuen kan være nok til å få følelsen av en pause fra hverdagen på et sted du vanligvis ikke er.
 7. Vanedannelse – Gode nøkkelvaner legger grunnlaget for mange andre vaner. Våre faste gjester rapporterer om mer energi og overskudd, bedre søvn og mer glede i livet som følge av å ha gjort badstue til en vane.
 8. Teambuilding – I badstuen er alle like, alle gruer seg litt til det kalde badet og teamet bygger mestringsfølelse sammen av å hoppe uti allikevel.
 9. Dating – Mobilfrie samtaler gjør at en blir bedre kjent. Og vi har hørt at det å gjøre noe skummelt sammen, isbade for eksempel, kan gjøre at sommerfugler vekkes lettere.
 10. Rekapitulering – skal dere i bryllup, skolereunion, julebord eller andre arrangementer som krever en gjennomgang etterpå? Da er det perfekt å booke tid i deres eget klubbhus KOK for full gjennomgang av kvelden før. Og det finnes ingen mer naturlig og hurtigvirkende kur mot effektene av litt mange glass vin kvelden før.

Tips og fakta om privat badstue

 • På PRIVATKOK kan dere være opp til 10 personer. Er dere fler kan dere booke to badstuer.
 • Hver booking varer i 2 timer. Vil du være lengre? Book to sessions etter hverandre!
 • Om du vil maksimere tiden kan du ha på badetøy under klærne når du kommer
 • Unngå trange klær, de kan være strevsomme å få på etterpå
 • Utfordre gjengen til en liten 5 minutters meditasjon – å meditere sammen sies å styrke relasjoner 

Mulighetene er mange!
Book en privat badstue Oslo og skap din egen vri på det.

Vil du lese mer som dette? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips og artikler rett i innboksen.