Smittevern

Kjære badegjest,

Vi ser frem til å ønske dere fine folk velkommen ombord i våre båter igjen. Vi har savnet dere stort og gleder oss til å se dere igjen!

I tråd med helsemyndighetenes anbefalinger gjør vi vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger krav og råd til smittevern og er godt forberedt. Slik skaper vi sammen en trygg opplevelse for deg som gjest og for alle våre medarbeidere.

Takk for forståelsen❤️

1. Før besøket

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon må du bli hjemme.

Gjelder dette deg, eller andre deltagere i din gruppe, ber vi om at du tar kontakt slik at vi kan flytte din booking.

2. Ved ankomst

Før du går ombord på båten gis det en grundig innføring i smitteverntiltakene våre.

Alle gjester må sprite hender ved ankomst og før de forlater badstubåten. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig ved ankomst til båtene.

3. På båten

Vi oppfordrer alle til å ikke bruke mobiltelefon om dette ikke er strengt nødvendig. 

Det er tilrettelagt for 1 m avstand med markeringer og oppfordrer gjester til å utnytte hele båten ved å veksle mellom bading og badstue og avslapping på dekk eller takterrasse.

Våre tiltak

For å kunne gjennomføre gode og trygge smitteverntiltak mellom bookingene er det nødvendig å kutte badstutiden med en halvtime i Oslo og et kvarter alle andre steder for renhold. Vi beklager ulempen dette medfører og takker for forståelsen.

Riktig renhold er essensielt for våre gjester og badstumestere. Vi vasker og desinfiserer alle båtene grundig mellom hvert besøk. Dette gjelder alle innvendige og utvendige flater, håndtak, øser, badestiger og landganger.

Etter krav fra Helsedirektoratet er vi pålagt å registrere alle kunder med navn og kontaktinformasjon. Dette er som en del av beredskapen for smittesporing.

Team KOK gleder seg til å ønske deg velkommen ombord!

Utarbeidet i samarbeid med SALT og Sørenga Badstuflåte.