SMITTEVERN

Rutinene våre for smittevern innebærer:

Maks 10 ombord på båtene. Alle ansatte bruker munnbind. Badstuer og garderober har meget god utluftning. Sjekk bookingsiden til din lokale KOK for tilgjengelige tjenester. 

Grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at gjester må gå i land 5 minutter før bookingtiden er over slik at vi kan desinfisere iht. myndighetenes krav og regler.

Alle gjester får en grundig sikkerhetsbrief før de går ombord for å kunne gjennomføre et trygt og hyggelig besøk hos oss.

Alle gjester får tilbud om Aqtivann (desinfisering) på hendene før ombordstigning og underveis i oppholdet.

Har du flere spørsmål hva angår smittevern, ta gjerne kontakt med oss.

Team KOK gleder seg til å ønske deg velkommen ombord!

1. Før besøket

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon må du bli hjemme.

Om du reiser kollektivt til KOK ber vi om at du bruker munnbind hvis det ikke er mulig å overholde 1 meters avstand til de andre reisende.

2. Ved ankomst

Før du går ombord på båten gis det innføring i smitteverntiltakene våre. For å kunne møte helsemyndighetenes krav til renhold kan det hende at ombordstigningen din vil være et par minutter forsinket

Alle gjester får tilbud om å desinfisere hender ved ankomst og før de forlater badstubåten. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig ved ankomst til båtene.

3. På båten

Det er tilrettelagt for 1 m avstand og vi oppfordrer våre gjester til å utnytte hele båten ved å veksle mellom bading, badstue og avslapning på dekk eller takterrasse.

Vi har grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at dere må gå av båten 5 minutter før bookingtiden er over slik at vi kan desinfisere iht. myndighetenes krav og regler.