Oslos nye badeøy er her!

KOK er til for deg, og nettopp derfor prøver vi hele tiden å skape en opplevelse som gir mer magi i hverdagen. Derfor er vi så enormt glade for å kunne vise frem Saga, Oslos badeøy!


Endelig kan vi dele at KOK Oslo avdeling Langkaia har fått et eget moderskip! Hun heter Saga, og er en helårs badeøy med stilige fasiliteter!

Det blir enklere fremkommelighet for alle, en samlende stemning, kiosk og utsalg av håndklær og badetøy, så du kan være helt spontan om du vil, og ikke minst har vi endelig fått på plass dusjer. Det er kaldt vann riktignok, men det er friskt, rent og digg. Og så er det selvfølgelig salg av Badstupils, et lett og friskt øl med 2.4% alkohol. Det vil si at det er et lettøl, som passer veldig godt i en badstue der alkohol fort kan gå rett i fletta 🔥

Badstuene på Langkaia

På Oslos badeøy har også benker, brede trapper, planter og trær, snacks, vann og en smuuud rampe med passe helning så du kan ankomme med stil uten å tryne ned trappen.

Badeøya er en gammel lekter som vi kjøpte brukt på Finn høsten 2022. Den er blitt forvandlet til en slags beachclub, bare uten sand, og enda kulere enn Nikki Beach. Og hun kan ta imot større arrangementer, noe vi vet er ønsket av mange.

Her lan du lese hva Avisa Oslo og Aftenposten Vink skriver om Saga.

Vi er så glade for å ha henne på plass! Book en badstue på Langkaia, så kan du også nyte dette eventyret av Oslos badeøy!

nb_NONorsk bokmål