DIN BEDRIFT PÅ KOK

Lag en bedriftsavtale det ryker av. Og som gir glade ansatte! Samle kollegaene i badstuen til et fast tidspunkt i måneden, og se hva det gjør med humør, energi og samholdet blant de ansatte. Et selskap, stort eller lite, som inngår avtale om jevnlig badstue, vil kunne se positive ringvirkninger. Om du først ønsker å teste badstue sammen med kollegaene dine, kan dere booke badstue her

trivsel på jobben, folk i badstue

Bedrift + badstue = glade ansatte

Alle typer bedrifter, organisasjoner og offentlige arbeidsgivere benytter seg av KOK, både som del av helsetjenesten og som et hyggelig og inspirerende samlingssted.

De ansatte hos våre bedriftskunder rapporterer om glede og energiboost av å ha badstue som en fast aktivet. Det virker samlende på team, skaper tettere bånd og er en sosial aktivitet som også er sunn. Et selskap som tilbyr helsebringende og samlende opplevelser for sine ansatte kan oppleve store positive ringvirkninger. Les gjerne denne artikkelen om noen av helsefordelene med badstue – og kontakt oss for et uforpliktende tilbud på badstue for din bedrift, da vel!

Høres dette ut som noe for bedriften du jobber i? Fantastisk! Fyll inn dette uforpliktende skjemaet, så tar vi snarlig kontakt.

nb_NONorsk bokmål