KOK Oslo for bedrifter

Når kan du dra på cruise med kolleger:
Teambuilding
Kick-off
Feiring av små og store milepæler og begivenheter
Avskjed for kollega som skal slutte

Drømmer du om å være den som sørger for at kollegene dine opplever masse glede og fellesskap? Nå på vinteren når vannet er kaldt er KOK-opplevelsen ekstra populær, og Team KOK er her for å hjelpe til med å finne den beste løsningen for din gjeng.

Fler og fler bedrifter ser de positive virkningene av å tilby en slik helsebringende og samlende opplevelse for sine ansatte. Og vi på KOK ønsker å skreddersy en pakke som passer nettopp for dere i din bedrift.

Er du litt bekymret for at badstue med kontoret blir kleinere enn en familiemiddag i Succession?
Å samles i badstue og ta kalde bad med kolleger kan kanskje oppleves som litt ekstremt, og muligens for noen på grensen til intimitetstyrrani. Frykt ikke, vi skjønner bekymringen, og etter å ha sett kolleger fra hundretalls små og store bedrifter begeistre seg på KOK er vi sikre på at dette er en opplevelse som passer også for ditt team.

Fordi det vi ser i den ene gruppen etter den andre er kolleger som ankommer badstuen noen ganger litt anspente, men som etter hvert tør opp og opplever masse barnlig glede, mestring, fellesskap og ekte tilstedeværelse, før de går av båten med store glis og erklærer seg som født på ny!

Dette er noe av det vi tilbyr:

  • Gavekort til ansatte. Verdi fra 480,- til 4.990. ink.mva
  • KOK-Cruise i Oslofjorden for opp til 20 personer
  • Alle båtene ved kai, opp til 50 personer
  • Ukentlig eller månedlig abonnement på fast badstutid for de ansatte.  


Vil du vite mer kan du kontakte din lokale KOK og vi hjelper deg med alt fra planlegging til fakturering.