SPØRSMÅL OG SVAR

Alt du lurer på om et besøk på KOK

Har dere drop-in eller må vi booke på forhånd?

Vi har dropin i blant, men det blir fort fullt, så det lønner seg å booke på forhånd

Kan jeg gjøre endringer i bookingen min?

Du kan selv endre bookingen din ved å gå  inn på lenken i bookingbekreftelsen du har mottatt på mail, forutsatt at det er mer enn 72 timer før den opprinnelige tiden. Har du ikke fått bookingbekreftelsen, sjekk spamfilteret ditt.

Kan jeg kansellere min booking?

Vi tar ikke imot avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid. Dette kan du gjøre inntil 72 timer før bookingstart ved å logge inn via lenken  du mottok i bookingbekreftelsen.

Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19. Det er samme prinsipp som hvis du kjøper en kinobillett eller en flybillett.

Kan vi være én ekstra person på båten?

Maks kapasitet per båt er 10 personer iht. sjøfloven. Hvis dere er flere enn 10 personer anbefaler vi å booke to båter, så ordner vi det slik at dere får to båter ved siden av hverandre.

Har dere omkledningsrom og dusj ombord?

Vi har omkledningsrom på båtene, men de er ikke veldig store. Først og fremst er disse for omkledning og hvile underveis, ikke for mer omfattende stell og pleie. Vi har ikke dusj ombord, men vi opplever at gjestene våre ikke føler at de trenger en dusj etter besøk hos oss og er komfortable med følelsen av saltvann i håret. Et badstubesøk fungerer slik at jo mer man svetter, jo renere væske svetter man. Det er også derfor det er så viktig å drikke rikelig med vann underveis. 

Tiden dere booker (f eks kl 18:00 til 20:00) er tiden dere har til rådighet ombord i båten. Det vil si at også skifting skal foregå i dette tidsrommet. Som regel er det bookinger både rett før og etter, og man må derfor være av båten innen bookingtiden er omme.

Kan vi lagre ting hos dere et par dager i forveien?

Båtene våre har begrenset med lagringsplass, og vi har derfor ikke mulighet til å lagre noe i forkant av bookingen.

 Kan jeg stå på venteliste?

Vi har dessverre ikke kapasitet til å føre venteliste. Løsningen er å ta en kikk innom nettsiden en gang i blant for å se om det har åpnet seg noen ledige tidspunkt.

 Kan vi ha med barn?

Barn er velkommen på KOK men alle barn under atten må komme i følge med en voksen som også må være tilstede under hele oppholde.

Kan vi ta med alkohol ombord?

Ja, du kan gjerne ta med alkohol, men vi har en begrensning på maks 2 enheter per person. Alkoholbegrensningen handler først og fremst om sikkerhet. Når du svetter såpass mye som en gjør i en badstue vil alkoholen påvirke deg fortere. Kombinasjonen berusede mennesker og sjø er en sikkerhetsrisiko vi tar på alvor, og våre badstumestere har derfor rett til å vise bort gjester fra båten om de mener det er fare for sikkerheten. 

Sprit er ikke tillatt, og vi setter stor pris på at du unngår rødvin og andre drikkevarer  med sterk farge da dette setter flekker på treverket.

Er det farlig å ta badstue hvis du er gravid?

Vår erfaring med gravide i badstuen er god. Vi anbefaler deg uansett å ta kontakt med legen før et eventuelt besøk i badstuen.

Er det noe værforbehold?

Noen ganger er isen for tykk eller vinden for sterk til at vi kan gjennomføre KOK-Cruise. Da vil bookingen bli gjennomført ved kai til samme tid.

I ekstreme tilfeller vi må kansellere alle bookinger også ved kai.

Vi følger med på værmeldingen og forsøker å gi beskjed i god tid, men ber om forståelse for at været gjør som det vil og værforholdene raskt kan endre seg.

Har du flere spørsmål, kontakt din lokale KOK!