SPØRSMÅL OG SVAR om badstue

Har dere drop-in eller må vi booke på forhånd?

Vi har drop-in alle dager på alle lokasjoner. Særlig på kvelder og i helger blir det fort fullt, så det lønner seg å booke på forhånd. Den tjenesten noen kaller drop-in der du kjøper enkeltplasser i badstue med andre kaller vi FELLESKOK. 

Kan jeg kansellere eller endre min booking?

Når du booker en KOK-CRUISE eller PRIVATKOK kan du velge å kjøpe avbestillingsforsikring. Da kan du endre eller avbestille bookingen. FellesKOK kan ikke avbestilles eller flyttes. Men du kan overføre bookingen til en annen person om du ønsker. Les mer i våre vilkår og betingelser.

Kan vi være én ekstra person på båten?

Maks kapasitet per båt er 10 personer. Hvis dere er flere enn 10 personer anbefaler vi å booke to båter, så ordner vi det slik at dere får to båter ved siden av hverandre.

Har dere omkledningsrom og dusj ombord?

Vi har omkledningsrom på båtene, men de er ikke veldig store. Først og fremst er disse for omkledning og hvile underveis, ikke for mer omfattende stell og pleie. Vi har ikke dusj ombord, men vi opplever at gjestene våre ikke føler at de trenger en dusj etter besøk hos oss og er komfortable med følelsen av saltvann i håret. Et badstubesøk fungerer slik at jo mer man svetter, jo renere væske svetter man. Det er også derfor det er så viktig å drikke rikelig med vann underveis. 

Tiden dere booker (f eks kl 18:00 til 20:00) er tiden dere har til rådighet ombord i båten. Det vil si at også skifting skal foregå i dette tidsrommet. Som regel er det bookinger både rett før og etter, og man må derfor være av båten innen bookingtiden er omme.

badstue team bedrift

Kan vi lagre ting hos dere et par dager i forveien?

Båtene våre har begrenset med lagringsplass, og vi har derfor ikke mulighet til å lagre noe i forkant av bookingen.

Kan jeg stå på venteliste?

Vi har dessverre ikke kapasitet til å føre venteliste. Løsningen er å ta en kikk innom nettsiden en gang i blant for å se om det har åpnet seg noen ledige tidspunkt.

Kan vi ha med barn?

Barn storkoser seg på KOK og er ekstra velkomne hos oss. Sikkerhet er viktig, så alle barn under atten må komme i følge med en voksen som også må være tilstede under hele oppholdet. På cruise har vi redningsvester til alle voksne, så om det er med barn, må foresatte ha med redningsvester til barna. 

Kan vi ta med alkohol i badstuen?

Ja, du kan gjerne ta med alkohol, men vi har en begrensning på maks 2 enheter per person. Alkoholbegrensningen handler først og fremst om sikkerhet. Når du svetter såpass mye som en gjør i en badstue vil alkoholen påvirke deg fortere. Kombinasjonen berusede mennesker og sjø er en sikkerhetsrisiko vi tar på alvor, og våre badstumestere og skippere har derfor rett til å vise bort gjester fra båten om de mener det er fare for sikkerheten. 

Sprit er ikke tillatt, av overnevnte årsaker. 

Det er også viktig å unngå rødvin, Aperol og andre drikkevarer med sterk farge ettersom dette setter flekker på treverket.

Er det farlig å ta badstue hvis du er gravid?

Vår erfaring med gravide i badstuen er god. Vi anbefaler deg uansett å ta kontakt med legen før et eventuelt besøk i badstuen.

Er det noe værforbehold?

Noen ganger er isen for tykk eller vinden for sterk til at vi kan gjennomføre KOK-Cruise. Da vil bookingen bli gjennomført ved kai til samme tid. I ekstreme tilfeller vi må kansellere alle bookinger også ved kai.

Vi følger med på værmeldingen og forsøker å gi beskjed i god tid, men ber om forståelse for at været gjør som det vil og værforholdene raskt kan endre seg.

Har du flere spørsmål, kontakt din lokale KOK!