Opplevelser med badstue

Vår viktigste oppgave er å sørge for at du har en herlig opplevelse i badstuen. På KOK ønsker vi deg velkommen til en boble med tilstedeværelse, glede, varme, kos og mestringsfølelse. Hver badstue har skifterom dør i dør med det varme rommet, høyttalere der du kan spille av musikk og dekk eller tak du kan trekke frisk luft på, og om du tør – hoppe fra!

Fra badstuene på Langkaia kan du se soloppgangen, folk som vandrer på Operataket og kanskje kan du vinke til de som sitter i toppen av Munch. Badstuene på Aker brygge ligger rett den myldrende promenaden, men samtidig privat og med utsikt til Hovedøya og Akershus Festning.

Privat badstue, eller PRIVATKOK som opplevelsen også går under, er en badstue helt for deg selv eller sammen med noen du er glad i eller vil nerde og nettverke med.

Badstubåt, eller KOKCRUISE som vi kaller det, er nettopp det – en badstue som forvandles til en båt, og som tar deg med ut på fjorden i rolig tempo. Opplevelsen er intet mindre enn magisk sier de som har prøvd, og det spiller ingen rolle om det er sommer eller vinter. Denne naturopplevelsen er like spektakulær året rundt.

Booker du felles badstue, eller FELLESKOK, vil du dele badstuen med de andre som har booket samme tid. Kom som du er, alene eller med en venn i hånden, og møt andre badstuentusiaster. 

Når du er ferdig kokt håper vi du kjenner på fornyet energi og ro i kroppen. Å ta badstue i Oslo er en opplevelse for både kropp, sinn og sjel.

Privat badstue

Privat badstue ved kai. Perfekt for vennegjenger, kollegaer og familier!

Badstubåt

En tur ut på fjorden du aldri glemmer. Like fin og magisk året rundt!

Felles badstue

Del badstue ved kai med inntil 7 andre badeglade. Møt nye venner og fyll på energilagrene!

BedriftsKOK

Lag en bedriftsavtale det ryker av. Og som gir glade ansatte!

Gavekort

Gi en gave som varmer. Både når den mottas og når den brukes!
Badstuer sosiale fordeler

Badstuklubb

Et venneabonnement på badstue. Fra kr 150 per person i måneden.

KOMMER TILBAKE

nb_NONorsk bokmål