Besøk en flytende badstue i Oslo

Det finnes knapt noen bedre måte å nyte Oslo på enn fra en flytende badstue. Her får du en liten guide til de flytende badstuene til KOK, som du finner sentralt i Oslo på Aker Brygge og Langkaia.

Lokalbefolkningen elsker dette, og besøkende også. Å bli ordentlig varm i en heit badstue før du tar en frisk dukkert i fjorden vil gi minner som varer.

Navnet KOK er myntet på at det er kokvarmt i en badstue som holder 80 grader. Men også på «nå koker det», som i at «nå har vi det hyggelig». Og det håper vi virkelig at du vil!

Flytende badstue i Oslo

KOKs flytende badstuer

Langkaia finner du vår badstuøy som vi kaller Saga. Her ligger det 5 badstuer med utsikt over Operahuset og Munch-museet, og det er nok av severdigheter og restauranter i Bjørvika du kan besøke etter KOK. En blir sulten av å sitte i badstue, skjønner du!

Aker Brygge ligger det 4 badstuer ute på en pir, med utsikt over den nære skjærgården i Oslo og Akershus Festning. Om morgenen er det en helt egen ro på Aker Brygge, og på kveldstid er det perfekt å kombinere badstue med noe annet sosialt.

Illustrasjon: Besøk en av KOKs flytende badstue i Olso

Pakkeliste til badstuen

  • Husk badetøy!

  • Ta med 2 håndklær, ett til å sitte på (obligatorisk) og til å tørke deg med.

  • Pose til vått badetøy 

  • En stor flaske vann. I tilfelle du glemmer det, selger vi også vann på KOK. 

  • Smykker blir varme i badstuen og kan skade huden. De er også lette å glemme, så vi råder til å la dem være igjen hjemme, eller oppbevare i en liten pose.

  • Vi anbefaler å ha på badetøy når du kommer, så sparer du tid på skifting.

  • Og ha gjerne på deg løse klær. Trange jeans er ikke så greie å få på etter badstue!

Helt kort om avbestillingsvilkår

Din booking kan kun kanselleres eller endres dersom du har kjøpt avbestillingsforsikringen for PRIVATKOK og KOKCRUISE. FELLESKOK kan ikke avbestilles eller endres.

Endringer kan gjøres inntil 12 timer før med en lenke i bekreftelses-e-posten. Les mer i våre vilkår og betingelser.

 

Guide til flytende badstue i Oslo

Før besøket

Drikk gjerne vann før du kommer til KOK så du unngår dehydrering. Her er pakkelisten: 

Mat og drikke

I tillegg til vann, kan du ha med alkohol på PRIVATKOK og KOKCRUISE hvis du ønsker. På FELLESKOK er det ikke tillatt med alkohol. For de førstnevnte anmoder vi til måtehold og max to enheter per person. Dette er for din egen og andres velvære og sikkerhet. Våre badstumestere har rett til å vise bort synlig berusede gjester fra båten. Sprit er ikke tillatt på KOK. Unngå drikker med sterke fargestoffer, slik som rødvin, Aperol og cola, da dette setter merker på treverket.

På Langkaia får du kjøpt Badstupils, en lettøl som smaker helt nydelig i badstuen. 

Mat i badstuen er ikke tillatt, men du kan ta med snacks ol. som nytes utendørs eller i forrommet.

Flytende badstue i Oslo, Aker Brygge

Badstuen

Badstuene våre er vedfyrte og gir veldig god varme, så de fleste som besøker oss tar en dupp i sjøen etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men følelsen som sitter i kropp og sjel etterpå er vanskelig å slå.

Badstuen er bygget for 10 personer, og noen vil foretrekke å være færre for bedre armslag.

Om bord i badstuen finner du:

  • Stereoanlegg med trådløs tilkobling

  • Et felles, lite skifterom i direkte tilknytning til badstuen. Her kan du oppbevare dine eiendeler. 

  • En stige – hvis du ikke har lyst til å hoppe

Under besøket

Ved ankomst til KOK vil gruppen din bli møtt av en hyggelig badstumester. Hen vil gi dere en introduksjon til båten og saunaen, og sørge for ved og at det finnes vann til steinene under hele besøket. Har dere spørsmål underveis, kan dere spørre badstumesteren. Alle våre badstumestere har livredningskurs i vann.

Skal du på cruise er det en av våre skippere som tar dere med på tur ut i fjorden. Skipperen er godt kjent i området og avhengig av vær og vind har hen forslag til ruter som er verdt å oppleve.

Flytende badstue i Oslo, Langkaia

Etter besøket

Vi håper alle våre gjester får fantastiske og unike opplevelser på KOK. Vil du dele i sosiale medier blir vi glade for det!

Etter at du har vært hos oss vil du få en mail der du kan legge igjen stjerne(r) og noen ord om du vil.
Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger både der og på Google.

Send oss gjerne spørsmål og tilbakemeldinger på Facebook eller på mail.

nb_NONorsk bokmål