Besøket på KOK

Å besøke KOK skal være en god opplevelse som gir deg energi og følelsen av velvære. Vi anbefaler alle våre gjester å la verden ligge utenfor, lene seg godt tilbake og nyte de timene du er hos oss.

Før besøket

Drikk gjerne vann før du kommer til KOK så du unngår dehydrering. Her er pakkelisten: 

  • Badetøy
  • 2 håndklær, et til å sitte på og et til å tørke seg med
  • Pose til vått badetøy/håndklær
  • Vann, men det selger vi også

Mat og drikke

I tillegg til vann, kan du ha med alkohol på PRIVATKOK og KOKCRUISE hvis du ønsker. På FELLESKOK er det ikke tillatt med alkohol. For de førstnevnte anmoder vi til måtehold og max to enheter per person. Dette er for din egen og andres velvære og sikkerhet. Våre badstumestere har rett til å vise bort synlig berusede gjester fra båten. Sprit er ikke tillatt på KOK. Unngå drikker med sterke fargestoffer, slik som rødvin, Aperol og cola, da dette setter merker på treverket.

Mat i badstuen er ikke tillatt, men du kan ta med snacks ol. som nytes utendørs eller i forrommet.

Besøket på KOK

Badstuen

Badstuene våre er vedfyrte og gir veldig god varme, så de fleste som besøker oss tar en dupp i sjøen etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men følelsen som sitter i kropp og sjel etterpå er vanskelig å slå.

Badstuen er bygget for 10 personer, og noen vil foretrekke å være færre for bedre armslag.

Fasiliteter

Våre båter har et omkledningsrom med oppbevaringsplass til eiendeler. Det er også mulig å spille musikk på vårt trådløse musikkanlegg. Det finnes ikke dusj eller toalett om bord.

Under besøket

Ved ankomst til KOK vil gruppen din bli møtt av en hyggelig badstumester. Hen vil gi dere en introduksjon til båten og saunaen, og sørge for ved og at det finnes vann til steinene under hele besøket. Har dere spørsmål underveis, kan dere spørre badstumesteren. Alle våre badstumestere har livredningskurs i vann.

Skal du på cruise er det en av våre skippere som tar dere med på tur ut i fjorden. Skipperen er godt kjent i området og avhengig av vær og vind har hen forslag til ruter som er verdt å oppleve.

Teamet på KOK er flinke fotografer og hjelper deg gjerne med å få det perfekte bildet til å dele i sosiale medier eller med andre.

Besøket på KOK

Etter besøket

Vi håper alle våre gjester får fantastiske og unike opplevelser på KOK. Vil du dele i sosiale medier blir vi glade for det!

Etter at du har vært hos oss vil du få en mail der du kan legge igjen stjerne(r) og noen ord om du vil.
Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger både der og på Google.

Send oss gjerne spørsmål og tilbakemeldinger på Facebook eller på mail.