Å vÆRE GJEST PÅ KOK

Å besøke KOK skal være en god opplevelse som gir deg energi og følelsen av velvære. Vi anbefaler alle våre gjester å la verden ligge utenfor, lene seg godt tilbake og nyte de timene du er hos oss.

FØR BESØKET

HVA SKAL JEG TA MED?

Drikk gjerne vann før du kommer til KOK, så unngår du dehydrering.

En liten pakkeliste for besøket hos KOK:

  • Badetøy
  • 2 håndklær, et til å sitte på og et til å tørke seg med
  • Pose til vått badetøy/håndklær
  • Rikelig med vann. Vi har dessverre ingen servering ombord.

Smykker kan bli varme og svi mot huden, dessuten lette å glemme igjen, så det kan være lurt å legge igjen sånt hjemme.

MAT OG DRIKKE

I tillegg til vann og annen drikke kan du ha med alkohol ombord. Vi anmoder at du begrenser dette til max 2 enheter øl eller vin per person. Begrensningen er både for din egen velvære og at du ikke blir dehydrert, men også av sikkerhetsmessige hensyn siden vi befinner oss på vann. Våre badstumestere har rett til å vise bort synlig berusede gjester fra båten. Sprit er ikke tillatt på KOK. Unngå drikke med sterke fargestoffer, slik som rødvin, Aperol og cola, da dette setter merker på treverket. 

Mat i badstuen er ikke tillatt, men du kan ta med snacks ol. som nytes utendørs eller i forrommet. 

UNDER BESØKET

Badstumesteren

Ved ankomst til KOK vil gruppen din bli møtt av en hyggelig badstumester. Badstumesteren fungerer som vertskap under hele oppholdet og har livredningskurs i vann. Badstumesteren vil gi dere en introduksjon til båten og saunaen, og sørge for ved og vann under hele besøket. Har dere spørsmål underveis, kan dere spørre badstumesteren.

Har du booket cruise vil du møte en av våre skippere som tar dere med ut på tur i Oslofjorden. Skipperen er godt kjent i området og har flere gode forslag til ruter som er verdt å oppleve. Har du forslag til ønsket rute må du gjerne be skipperen om det.

KOK Teamet er flinke fotografer og hjelper deg gjerne med å få det perfekte bildet til å dele i sosiale medier eller med andre.

Badstuen

Badstuene våre er finske og vedfyrte og gir veldig god varme, så de fleste som besøker oss tar en dupp i sjøen etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men følelsen du sitter med etterpå i både kropp og sjel er vanskelig å slå.

Badstuen er bygget for max 10 personer, og noen vil foretrekke å være færre for bedre armslag.

Fasiliteter

KOKs båter har et omkledningsrom med oppbevaringsplass til eiendeler. Det er også mulig å spille musikk på vårt trådløse musikkanlegg.

Dessverre har vi ikke dusj eller toalett ombord.

ETTER BESØKET

Vi i KOK håper alle våre gjester får fantastiske og unike opplevelser hos oss, og vi setter veldig pris på delinger i sosiale medier og anmeldelser på Google. Du kan også følge oss gjennom våre nyhetsbrev.

Send oss gjerne spørsmål og tilbakemeldinger på Facebook eller på mail.