flytende badstue i OSLO

Vil du oppleve hovedstaden på sitt aller beste? Da er KOK Oslo stedet å dra! Du er garantert en befriende og gledelig opplevelse hos oss. Og enten du bor her eller er tilreisende vil det å se byen fra fjorden ombord i en duvende badstue gjøre deg litt ekstra Oslo-patriot. Vi lover.

KOK Oslo ble stiftet i 2017 og den første flytende badstue åpnet dørene på Langkaia i Bjørvika februar 2018. Den ble raskt populær og med økende besøkstall måtte vi hive oss rundt og skaffe fler. Nå har vi hele 7 badstuer (yay!), og sommeren 2022 åpner vi 4 badstuer på vår nye bryggeplass på Aker Brygge. Allerede nå er det snikåpning med 2 badstuer på plass. Så kom og test denne krem-spoten, og nyt en is mens du mimrer tilbake til barndommen på landets kanskje mest kjente brygge (mulig noen i Bergen er uenige her. Da får dere komme ned, så inviterer vi til en prat i badstuen). 

Både Langkaia og Aker Brygge ligger midt i smørøyet (grøt med 2 smørøyer her altså) og med utsikt til noen av Norges mest kjente landemerker.

  • På Aker Brygge ser du Rådhuset, Akershus Festning og Astrup Faernley.
  • Og på Langkaia i Bjørvika har du utsikt til Deichmanske, Operaen og Munch. 

 

Velg mellom 3 opplevelser:

PRIVATKOK – 2 timer privat badstue ved kai for opp til 10 personer.

FELLESKOK – enkeltbillett på 2 timer i felles badstue med  andre badeglade fra fjern og nær. Ofte kalt dropin, og før het det kokorama (lang historie, vi kan fortelle den i en badstue en dag).

KOK-CRUISE: 2 timer privat badstue på båttur i Oslofjorden for opp til 10 personer.

Vi gleder oss skikkelig til å ta deg imot! 

 

Epost: oslo(at)koknorge.no

Et pusterom midt i byen

where is kok oslo

BESØK BADSTUENE VÅRE VED LANGKAIA

BLI MED PÅ CRUISE PÅ OSLOFJORDEN