Hvordan arrangere en gøy sommerfest!

Har du fått i oppdrag å arrangere bursdag, jobbfest, utdrikningslag, avskjedsfest, sommerfest, jubileumsfest etter noe annet hyggelig, og vet ikke helt hvor du skal begynne?
Vi har laget en enkel oppskrift med nesten garantert full gledepott! 

Skrevet av: Guro Thobru

Gjennom et helt år er det utallige anledninger hvor en kan samle venner, familie eller kollegaer og feire noe. Livet kan feires hver dag, men det kan vi snakke om en en annen gang. Her vil du få noen tips til hvordan du kan skape et knakende godt arrangement med en herlig opplevelse for alle involverte. 

Oppskriften på et vellykket arrangement vil selvfølgelig variere med hva som skal feires og hvem som skal komme. Utgangspunktet for denne oppskriften er at vi har lokalene, eller badstuene som de også kalles, og du har et ønske om å lage, eller være en del av et så bra og gøy arrangement som mulig.

Nå til oppskriften!

1. Fine folk

Den viktigste ingrediensen. Det som er fint med å ha et arrangement i badstuen er at det er en opplevelse som binder folk sammen, for sittende småsvette på et håndkle er vi alle like, og føler oss frie. Badstuen inviterer til gode og nære, mobilfrie samtaler, og ikke minst fellesskapsfølelse. Når alle hopper fra taket, til og med de som ikke trodde de turte, skaper det minner for livet, latter og glede. Vi har plass til 10 vennesker i hver badstue og de kan bookes enkeltvis eller samlet. På Aker Brygge har vi plass til totalt 40 personer og på Langkaia har vi mulighet til å ta imot 50 personer på badeøya Saga. På Saga vil det også finnes dusj. Riktignok med kaldt vann, men skal arrangementet fortsette et annet sted er det uansett praktisk å kunne ta en dusj.

Arrangementer på KOK

2. Glade folk

Det er ikke feil at de folkene som kommer på festen er glade. Men om de ikke allerede er det, så kan vi nesten garantere at de blir det av badstue og bading på KOK! Når en kommer opp av havet og står på dekk, senker skuldrene og kjenner at kroppen er avslappet og varm innenfra gir det et endorfinrush og brus av lykke. Selv den sureste i følget vil smile.

PRIVATKOK Oslo

3. Et hyggelig lokale

En passe objektiv sannhet er at det blir ikke stort hyggeligere enn i en badstue som vugger på vannet, med fyr i ovnen, en dose velduftende damp fra steinene og opp mot 80 grader som omslutter kroppen. I mån av tid kan våre badstumestere gi aufguss – et rituale med damp som styres rundt i badstuen, eteriske oljer med ulike effekter og stemningsfull musikk. Hvis du vil sikre at dere får aufguss under arrangementet, kan du kontakte oslo@koknorge.no. 

4. En bra spilleliste

Musikk setter stemningen som ikke noe annet. Vi har trådløst musikkanlegg i alle våre badstuer og vi skal i alle fall ikke legge oss opp i hva slags musikk du spiller. Eller om det er meditasjon, regnlyder, fuglekvitter eller noe annet dere vil høre på.

5. Noe godt servert

Noe å drikke på er en naturlig del av å ha et arrangement i badstuen. Det er varmt, vi svetter, og må hydrere. Vann fungerer aller best, men om du leier hele badstuen som PRIVATKOK eller KOKCRUISE er det også tillatt å medbringe 2 enheter med alkoholholdig drikke per person hvis ønskelig. Og fra slutten av mai har vi også Badstupils til salgs på badeøya Saga på Langkaia. Det er en sitrusaktig lettøl på 2,4%, som gjør at en kan drikke flere uten å bli trang i knollen dagen derpå. Det er ikke tillatt med mat inne i selve badstuen, men lett snacks kan nytes på dekk eller inne i omkledningsrommet. 

Det var fem ingredienser, og ett herlig arrangement! Book PRIVATKOK eller KOKCRUISE om dere er 10 eller færre, og send oss en epost på oslo@koknorge.no om dere er flere som vil ha badstuer ved siden av hverandre eller leie hele Saga. 

nb_NONorsk bokmål