KOK x samarbeidspartnere

Hvordan lage en drømmedag med venner, kollegaer, bestemor eller familie? 
Ta en tur i badstuene på KOK, og til en av våre samarbeidspartnere før eller etter koking.

Hvilken av disse pakkene passer for deg og din gjeng?

KOK og Pastis

Oui, merci! Det er ikke annet å si til den franske restauranten med fargerike omgivelser og en deilig uteservering midt på Aker Brygge.

Pastis ønsker deg velkommen til frokost eller lunsj etter morgenbadstue – de to tidligste bookingtidene – på KOK Aker Brygge. På menyen finner du klassikere som Eggs Benedict, Croque Madame og frokost med croissant, baguette, syltetøy ost og skinke. Og kaffe, selvfølgelig.

Fransk pakke 1

Alle som booker PRIVATKOK eller FELLESKOK på Aker Brygge på morgenen – kl. 7:00, 7:15, 9:00 eller 9:30 får 20% på valgfri frokostmeny eller lunsjretter hos Pastis, ved visning av bookingbekreftelsen.

Fransk pakke 2

Alle som booker PRIVATKOK på Aker Brygge på morgenen – kl. 7:15 eller 9:30, får 20% både badstue og valgfri frokostmeny eller lunsjrett hos Pastis på hverdager. Bookingen gjøres hos Pastis. 

KOK og Pokalen Aker Brygge

På Aker Brygge finner du i skrivende stund det nyeste tilskuddet til Pokalen-familien og sportsbarens aller første restaurant.

Den egner seg perfekt for arrangementer på dagtid, afterwork og private kveldsarrangementer. I kombinasjon med KOKs badstuer på Aker Brygge skaper det rammen for en herlig stund sammen med en gjeng du digger!

Restauranten ligger nydelig til i ettermiddagssolen på Bryggetorget. Her kan du nyte en stor uteservering i sommermånedene, en fristende burgermeny, og selvfølgelig sport på skjermene. 

KOK og Pokalen

Når du booker PRIVATKOK eller KOKCRUISE på Aker Brygge får du 10 % på mat hos Pokalen – bare vis bookingbekreftelsen. 

Og når du booker bord hos Pokalen, får du 10 % på PRIVATKOK og KOKCRUISE på Aker Brygge.

Badstue og Pokalen

KOK og SHUFL

Vil du lage en helkveld med venner, kollegaer eller familie? Denne sommeren samarbeider KOK og SHUFL om å lage en herlig pakke for å oppleve sommerbyen Oslo på sitt beste!

Nyt en energigivende og hyggelig start på kvelden i en flytende badstue med utsikt mot noen av byens vakreste severdigheter. Få minutters gange unna ligger SHUFL, som tilbyr en helt ny og morsom måte å spille shuffleboard på! 

Hos SHUFL kombinerer de klassisk shuffleboard med teknologi som gir en helt ny spillopplevelse. Det gjør det enkelt for nybegynnere og passe utfordrende for de mer øvede.

Og sulten som en blir etter badstue, er det godt SHUFL serverer mat. 

For å sikre ledig tid badstue og shufflebord, send en e-post til SHUFL, som booker begge deler for din gjeng!

Det er plass til 10 personer per badstue. 

Sauna og SHUFL

  • Privat badstue i 2 timer: 2990 kr. 2090 kr.
  • Shuffleboard i 85 minutter: 500 kr. 400 kr. per bord
nb_NONorsk bokmål