KOK Magazine

KOK BADSTUPILS

På KOK forsøker vi stadig å finne ut hva som vil gjøre våre gjester enda mer fornøyde.
Derfor lanserer vi vår egen Badstupils i slutten av mai!

Badstupilsen er et lettøl med 2,4% alkohol, og da er det heller ingen begrensing på hvor mange en kan helle innpå. Men selv lettøl kan en bli litt svingstang av i varmen, så vi anbefaler å ikke i overdrive. Det beste mot tørst i badstuen er fortsatt vann! Og allerede i april får vi flaskevann til salgs på både Langkaia og Aker Brygge. Så slipper du å labbe til kiosken i bare badetøy om du skulle glemme å ta med. Men tilbake til Badstupils!

Din mening er alltid viktig når vi skal utvikle noe nytt, så vi spurte våre følgere på Instagram om det endelige valget på etikett. Der kunne dere velge mellom den lyse og den mørke utgaven, og den mørke vant med 2% prosent! Vi er superfornøyde og håper dere også vil bli det!

KOK Badstupils
KOK Badstupils

The City

This beer is for our city.

For its brilliant short summers,

its wild snowy winters,

its waterfalls and festivals,

for the people and great times.

Feel alive in Oslo.

Badstupilsen er lett og frisk og passer perfekt til KOK, særlig etter salte sjøbad og heite Aufguss. Ølet brygges av våre venner på Oslo Brewing Company. Og OBC lager ikke bare godt og gøy øl, de deler også vår kjærlighet til Tigerstaden. Hvem elsker vel ikke et brand som omtaler byen vår slik:

Ordet Badstupils er varemerkebeskyttet og eiet av KOK AS, og etterhvert blir Badstupils by KOK også mulig å kjøpe andre steder i landet. For vi er rimelig sikre på at framover vil flere og flere se etter bra måter å være sosial og hygge seg på, gjerne i en badstue der en er, uten å bli litt trang i pappen dagen derpå. Da må vi ha flere bra alkoholfrie alternativer, og en Badstupils tror vi er den perfekte balansen midt i mellom. Skål!