Gave til bryllup? Her er 5 tidløse tips.

Ser du etter gave til brudepar men aner ikke hva de egentlig ønsker seg? Eller kanskje de har sagt at det er opplevelser som står øverst på ønskelisten? Da har vi samlet noen gode tips til originale bryllupsgaver til de som har alt. 

1. Gavekort på KOK

På førsteplass kommer selvfølgelig gavekort på badstue hos KOK. Det er en gave vi vet har blitt veldig godt mottatt av mange brudepar før. Og det er jo et deilig kinderegg å gi: Skaper glede når den gis, når de besøker KOK, og når de ser tilbake på gode minner!

2. Abonnement på kaffe

En veldig koselig og annerledes bryllupsgave er abonnement på kaffe! Vår favoritt er soleklart kaffe fra Fuglen i Oslo. De har 3- eller 6-månedersabonnement på skikkelig digg kaffe levert hjem til de nygifte. Så kan de skjemme hverandre bort med kaffe på sengen!

3. Gavekort på hotell

gavekort bryllup

Å være turist i egen by er et konsept stadig fler har oppdaget gledene ved. Og hva kjennes da mer luksuriøst enn å tilbringe en natt på et av byens mest unike hoteller? Vår favoritt er Amerikalinjen, også fordi det ligger lett tilgjengelig for et morgenbad på KOK. Og nå gleder vi oss også masse til åpningen av spektakulære Sommerro på Solli Plass. De har renovert gamle Vestkantbadet, og det blir badstue og svømmebasseng på taket!
Sommerro tilbyr allerede nå gavekort. Du kan velge valør selv, og det kan brukes på både velvære, mat og overnatting.

4. Gavekort på sengetøy

Få ting slår følelsen av å kunne legge seg, sammen og nygifte, i deilig sengetøy (tror vi i hvert fall, hehe). Abate er et norsk merke som produserer silkemykt sengetøy med omtanke både for arbeiderne og miljøet. Skikkelig håndverk som varer lenge, og gjør seg nydelig på soverommet. Her kan du kjøpe gavekort på sengetøy, eller håndklær. 

5. Gavekort på restaurant

En date night-gave som alle par med sans for gode matopplevelser vil sette pris på, er gavekort på restaurant. Det er også en fin bryllupsgave til de som har alt, for mat må en faktisk ha. Vi har testet noen av Oslos beste perler, og anbefaler en av disse som er gode på både mat og vin. 

Tolvte & Kranen, Munch
Oslos mest spektakulære utsikt, og fabelaktig mat.

Bon Lio
Uformell, velsmakende og stemningsfull. Får stadig supre anmeldelser.

Spaghetteria
Rimelig, digg og barnevennlig. I Bjørvika like ved KOK!

Lykke til med gavejakten, håper du finner noe du tror passer!

en_USEnglish