VINN DRØMMEDAG
MED KOK OG PARTNERE

Snart kommer Saga til Langkaia! Et moderskip, en badeøy, et badstuparadis kommer det til å bli. Vi er så gira og spente og kan nesten ikke vente. Men i mellomtiden feirer vi at den snart kommer med tidenes giveaway! 

Sammen med herlig partnere vil vi gi bort en fabelaktig drømmedag  -og natt for 4 i Oslo. 

Samlet verdi er på hele 20.000 kroner!

Vinn alt dette!

KOKCRUISE på fjorden

Med avgang fra det nye moderskipet Saga får vinneren et cruise for inntil 10 personer. KOKCRUISE er en helt magisk opplevelse på fjorden, uansett årstid. Oppdag de skjønne øyene i Oslofjorden, og kjenn friheten det er å bade fra en badstue midtfjords. Gjengen vil elske det! En fin overraskelse blir det også!

Design uten navn (2)

Hotellopphold for 4 på Att Stays

Til drømmedagen må det følge en drømmenatt!  I hjertet av historiske Kvadraturen ligger et hus fylt med god mat og opplevelser, bare noen skritt fra alt! Revier er et konsept fra Att Stays, et ideelt utgangspunkt for opplevelser i Oslo. Nå også med nyåpnet takterrasse! Vinneren får et vennerom for 4 på denne herlige perlen.

Design uten navn (3)

Middag på Null Null

Etter badstue og bad må drømmedagen inkludere en bra middag. Att Stays Revier huser flere gode restauranter og barer, deriblant pastarestauranten Null Null. Vinner du drømmedagen får du også et gavekort som gjengen kan bruke til å kose seg riktig mye med de italienske smaker.

Skjermbilde 2023-05-11 kl. 14.05.14

6 flasker alkoholdrie bobler

På rommet på Revier vil det stå 6 flasker med alkoholfrie ALT. Sparkling. De har frisk syrlighet, elegante bobler og hint av grønne epler, sitrus og hvite blomster. Denne går like bra til mat som til fest og er perfekt som aperitiff før middag på Null Null!

Skjermbilde 2023-05-11 kl. 15.01.29

Lunsj på Dapper Bistro

Ved Dappers butikk i Oslobukta har Dapper Bistro nettopp åpnet. Vinner av drømmedagen får gavekort på lunsj, og det serveres også brunsj i helgene. Bistroen ligger kjempesentralt til for utforsking av kulturelle ting i Bjørvika også!

Slik kan du vinne

Gå inn på Instagram og Facebook (er du med begge steder øker sjansene for å vinne) og gjør det som følger av konkurranse-posten! 

en_USEnglish