4 grunner til hvorfor badstue er den perfekte opplevelsesgave til bryllup

Ser du etter gave til brudeparet, men aner ikke hva du skal gi?
Hva med å gi en opplevelsesgave i Oslo?
Les videre for 4 gode tips til bryllupsgave som er like fint å gi før bryllupet som på selve dagen.

Written by: Guro Thobru

Gratulerer med bryllupsinvitasjonen!

Det er stas å bli invitert til feiring av en så stor dag som når to mennesker gir hverandre sitt ja. Dagen har vært planlagt lang tid i forveien, alle er spente og gleder seg til å feire kjærligheten.

Å planlegge et bryllup er nemlig ikke for pingler, det vet alle som har vært med på den berg-og dalbanen. Brudeparet legger stor innsats i at gjestene skal få en fin opplevelse, og i dagene og ukene før bryllupet er deres fokus på gjester vel så mye som dem selv. Både tiden før og under bryllupet kan føles hektisk og stressende for de involverte.

Når invitasjonen dukker opp, kommer naturlig nok også spørsmålet om hva du skal gi. Hva vil brudeparet sette pris på, og hva skal det koste? Et sausenebb som aldri blir brukt, ville vi styrt unna.

Opplevelsesgave bryllup

1. Helsefordeler med badstue | Få på gløden før bryllupet

Hva med å gi brudeparet en opplevelsesgave i Oslo som kan forlenge følelsene av glede, nærhet og kjærlighet? Tenk så deilig å kunne gi en gave som både overrasker, skaper noe å glede seg til, og ikke minst noe brudeparet kan oppleve sammen!

En liten pause i en varm badstue er givende både for de som skal til alters og for de som er med i planleggingen. Varme, svette, et avkjølende bad i fjorden og kanskje eteriske oljer blandet inn i det hele, gjør at en blir mer tilstede. Fra å være “oppe i hodet” kommer en “ned i kroppen” og kan kjenne ordentlig på de gode følelsene som forbindes med å gifte seg.

I tillegg til lavere stressnivå gir badstue også naturlig peeling og glødende hud, helt perfekt noen dager før bryllupet.

2. Spleise på opplevelsesgave

Du vil gi noe ordentlig fint i bryllupsgave, samtidig kan det være vanskelig å vite hvor mye en skal gi og hva det skal koste. Å spleise på en gave sammen med andre er en god idé.

KOK har gavekort i mange prisklasser og de kan brukes på alle deres badstuprodukter. Avhengig av hvor mye du har tenkt å gi, hvor godt du kjenner brudeparet og hva slags utgifter du ellers har i forbindelse med bryllupet, kan du gi gavekort som dekker deler av en pris på hele eller deler av for eksempel en privat badstue.

PRIVATKOK, som den kalles, er to timer i en varm boble sammen med noen en er glad i. Det er KOK sitt mest populære produkt, med god grunn. Dersom brudeparet får et gavekort som dekker mer enn den opplevelsen de vil ha, er det mulig å bruke samme kode flere ganger i løpet av 365 dager fra kjøpsdato. Du kan gjøre gavekortet så personlig du bare vil, skrive en hyggelig hilsen og ønsk dem en herlig tur i badstuen.

Gi en uforglemmelig opplevelse her.

Opplevelsesgave i form av flytende badstue på vannet. Himmel og vann er knallblå og en person stuper fra badstuen.

3. Magisk båttur fra Aker Brygge mellom øyene i Oslofjorden | En opplevelsesgave for minneboken

Tidenes opplevelsesgave i Oslo – som vi vet vil bli satt pris på – er et gavekort på KOKCRUISE. På KOKCRUISE er reisen målet og badstuen tøffer ut på Oslofjorden blant de nydelige øy-perlene mens ovnen knitrer på og gir god varme som bringer en over i zen-modus uansett tid på året. Når korpus er passe kokt, kan brudeparet legge på svøm i den avkjølende fjorden. Og når de kommer opp, stå på dekk en stund og finne roen og senke skuldrene. Kjenne endorfinene strømme og blodsirkulasjonen ta salto mens de smiler fra øre til øre av ren glede. Det er intet mindre enn magisk. Et gavekort på The sauna cruise forvandles enkelt til en minnerik opplevelse for de nygifte.

4. Romantisk alenetid med havet som nærmeste nabo

Like fort som den store dagen kommer er den også over. Da har en heldigvis fantastiske minner å tenke tilbake på, men det fine med å få et gavekort på en opplevelse gjør at brudeparet får noe å glede seg til også etter bryllupet.

Hvis paret ikke har en ønskeliste, må du kanskje være litt kreativ. Hvem er de som skal gifte seg? Er de sporty, romantiske eller friluftsinteresserte? Et gavekort på badstue passer faktisk for alle typer. De sporty kan hoppe og stupe fra taket og gjøre stunts som kan foreviges og henges på veggen. De romantiske får en stund for seg selv i hyggelige omgivelser og de friluftsinteresserte får nærkontakt med elementene. Badstue er dessuten perfekt å kombinere med andre opplevelser.

Følelsen etter badstu, nykokt og mør, salig og svevende, er den perfekte tilstand for å oppleve kunst. Det flotte Nasjonalmuseet ligger kun et steinkast unna våre badstuer på Aker Brygge. Rett i nærheten ligger også romantiske Sommerrohouse. Badstue på KOK og Afternoon Tea på Sommero er to ingredienser i oppskriften på en fin dag som brudeparet garantert vil huske.

 

en_USEnglish