Oslo's best outdoor saunas

En tur til badstuen handler om mer enn bare svette og varme. Det handler om avslapning, foryngelse og helsefordeler. I denne bloggposten skal vi gi deg et innblikk i de beste utendørs badstuene i Oslo, toppet med opplevelser gjennom våre tre signaturtjenester: Private sauna, The sauna cruise og Shared sauna.

Badstuer i Oslo er ikke bare et sted, men en opplevelse, og for noen en livsstil. Med stadig økende urbanisering, gir utendørs badstuer innbyggerne muligheten til å bryte opp hverdagen og dykke inn i et pusterom for avslapning og ro.

Hva er prisen for badstuer i Oslo?

Prisen for utendørs badstuer kan variere avhengig av hvilken type badstuopplevelse du er ute etter. For eksempel, en privat badstu ved kai (PRIVATKOK) koster fra 1360 NOK, mens en mer unik opplevelse som en badstubåt (KOKCRUISE) koster fra 2640 NOK. Men husk også at våre priser er dynamiske, så noen ganger lønner det seg å være rask på labben. 

PRIVATKOK: Privat badstue for deg og dine mens vi ligger til kai

Ser du etter en privat og eksklusiv badstuopplevelse i Oslo? PRIVATKOK er en privat utendørs badstue ved kai hvor du kan nyte varmen med familie og venner i ditt eget private område. Badstuen har kapasitet for opptil 10 personer og opplevelsen varer i 2 timer, noe som gjør det til et ideelt valg for familiefester eller samlinger for vennegruppa. Prisene starter fra 1360 NOK, og er dermed et rimelig luksusalternativ. Du kan sjekke detaljer og booke din private opplevelse her.

KOKCRUISE – Privat utendørs badstuer på oslofjorden

KOKCRUISE tar badstuopplevelsen til et nytt nivå. Tenk deg en badstue på en båt som tar deg ut på Oslofjorden, mens du kombinerer fordelene med badstue med frisk sjøluft og utsikt. KOKCRUISE har kapasitet for opptil 10 personer med 2 timer varighet og prisene starter fra 2640 NOK. Hvis du leter etter et livlig og morsomt alternativ for tradisjonell badstu, så er KOKCRUISE det riktige valget for deg. Fortsatt i tvil? Sjekk flere detaljer og book din neste tur her.

FELLESKOK: Del din badstuopplevelse

FELLESKOK tilbyr en mulighet til å dele din badstuopplevelse med andre badstuentusiaster i en felles badstu. Denne drop-in badstuen ligger på Aker Brygge og Langkaia og har en kapasitet til 8 personer med 1.5 time varighet. Opplevelsen er ideell for de som liker å møte nye mennesker eller for de som bare ønsker å teste badstukultur på en norsk måte. Prisene starter fra 270 NOK per person, og du kan sjekke mer og booke din neste felles opplevelse her.

Enten du ønsker en privat, kollektiv eller en mobil badstuopplevelse, er vi sikker på at du vil finne det rette alternativet for deg i Oslo. Alle våre unike badstuopplevelser er skreddersydd for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Spørsmålet er ikke om du skal dra på utendørs badstuer i Oslo, men hvilken badstupakke du skal velge.

Klar til å ta en pause fra bylivet og nyte fordelene ved badstue? Book din badstueopplevelse her.

en_USEnglish