KOK
MAGAZINE

I KOK Magazine skriver vi om livsglede, fellesskap, tilstedeværelse, bærekraft, barnslighet, og nærhet til naturen og vannet. Les også badstutips og nyheter vi tenker du har interesse av å få med deg. Velkommen inn!

Saga badstuøy i Oslo

Er du klar for drømmeøya Saga?

I mai 2023 kommer badeøya Saga til Langkaia! Det blir en slags beachclub, bare uten sand, og kulere. Med samlende stemning, benker, brede trapper, snacks og ikke minst Badstupils.

Les mer
Hvordan bli gladere

Hvordan bli gladere

Hvordan kan vi få mer glede i hverdagen og generelt skaper mer lykkelige liv? Det er vi på KOK veldig nysgjerrige på. Her er noen tips vi har lest oss til i det siste.

Les mer
Hvordan få gode vaner

3 tips til å få gode vaner

Homo Sapiens er vanedyr som foretrekker at vi gjør som vi alltid har gjort. Å etablere nye vaner krever både utholdenhet og viljestyrke. Men det finnes råd.

Les mer

KOK lanserer Badstupils

På KOK forsøker vi stadig å finne ut hva som vil gjøre våre gjester enda mer fornøyde. Derfor lanserer vi vår egen Badstupils i slutten av mai! En lettøl som er perfekt å hygge seg med i en badstue, uten å bli trang i pappen dagen derpå.

Les mer
Fordeler med badstue

5 gode grunner til å ta badstue

Hvis du noen gang har tatt badstue, har du antakelig merket at det skjer noe som gjør at du føler deg bra både under og etter badstubadet. Hvorfor føles badstue bra for kroppen? Her er 5 svar.

Les mer
Eteriske oljer i badstuen

Hvordan bruke eteriske oljer i badstuen

Eteriske oljer fra ulike planter og urter har evnen til å få oss til å slappe av, gi oss energi, gjøre oss mer fokusert og hjelpe oss å sove bedre, for å nevne noe. Hvilke oljer kan du bruke til hva?

Les mer

Slik øker du trivselen på jobb

Det er nesten en selvfølge at å trives på jobb er viktig, men det store ordet trivsel kan innebære like mange faktorer som det er ansatte i bedriften. Vi har håndplukket 3 tips fra ledere på trivsel-feltet.

Les mer
Trekkfugler kommer hjem

Trekkfuglenes reise

Om våren flyr milliarder av trekkfugler tilbake fra overvintringsområdene til sine hekkeplasser her nord. De er en påminnelse om naturens betydning for mental helse og velvære, og forteller de oss om verdenen vi skaper.

Les mer
Verdens vanndag

Vannet og menneskene

Uten vann, intet liv. Det høres dramatisk ut, men det er også mange utfordringer knyttet til vann. Verdens vanndag er en merkedag satt av FN for å sette fokus på viktigheten av vann og utfordringene som finnes rundt verdens vanntilførsel.

Les mer