KOK
MAGAZINE

I KOK Magazine skriver vi om livsglede, fellesskap, tilstedeværelse, bærekraft, barnslighet, og nærhet til naturen og vannet. Les også badstutips og nyheter vi tenker du har interesse av å få med deg. Velkommen inn!

Hvordan bli gladere

Hvordan bli gladere

Hvordan kan vi få mer glede i hverdagen og generelt skaper mer lykkelige liv? Det er vi på KOK veldig nysgjerrige på. Her er noen tips vi har lest oss til i det siste.

Les mer
Gode vaner

3 tips til å få gode vaner

Homo Sapiens er vanedyr som foretrekker at vi gjør som vi alltid har gjort. Å etablere nye vaner krever både utholdenhet og viljestyrke. Men det finnes råd.

Les mer
Badstupils

Badstupils – herlig lettøl perfekt for badstue

På KOK forsøker vi stadig å finne ut hva som vil gjøre våre gjester enda mer fornøyde. Derfor lanserer vi vår egen Badstupils i slutten av mai! En lettøl som er perfekt å hygge seg med i en badstue, uten å bli trang i pappen dagen derpå.

Les mer
Fordeler med badstue

5 fordeler med badstue

Hvis du noen gang har tatt badstue, har du antakelig merket at det skjer noe som gjør at du føler deg bra både under og etter badstubadet. Hvorfor føles badstue bra for kroppen? Her er 5 svar.

Les mer
Eteriske oljer i badstue

Hvordan bruke eteriske oljer i badstuen

Eteriske oljer fra ulike planter og urter har evnen til å få oss til å slappe av, gi oss energi, gjøre oss mer fokusert og hjelpe oss å sove bedre, for å nevne noe. Hvilke oljer kan du bruke til hva?

Les mer

Hvordan øke trivsel på jobb

Det er nesten en selvfølge at å trives på jobb er viktig, men det store ordet trivsel kan innebære like mange faktorer som det er ansatte i bedriften. Vi har håndplukket 3 tips fra ledere på trivsel-feltet.

Les mer
Trekkfugler kommer hjem

Trekkfugler og deres imponerende reise

Om våren flyr milliarder av trekkfugler tilbake fra overvintringsområdene til sine hekkeplasser her nord. De er en påminnelse om naturens betydning for mental helse og velvære, og forteller de oss om verdenen vi skaper.

Les mer